Šta mogu uraditi za Vas?

Dobrodošli,

Na ovim stranicama nudim vam kratak opis onoga što sam radio tokom proteklih više od 18 godina moje karijere u medijima i nevladinom sektoru. Vidjećete da to obuhvaća sve medije, od radija do online portala, te odnosa s javnošću i projekt menadžmenta. Sve je to u datom momentu odigralo važnu ulogu u stjecanju praktičnog znanja koje danas mogu koristiti i vama ponuditi.

Ova web prezentacija napravljena je kao vrsta direktne veze mene i vas, kako bi se povezali i za početak upoznali i počeli komunicirati, a onda i započeli kreativne veze oko dobrih ideja. Bilo da je to radio, televizija, print, online, PR kampanje ili vođenje nekog projekta. Možda će vam trebati neka kreativna ideja? Investitor ste i želite pokrenuti neki projekat? Treba vam neko za vaš tim? U redu, javite se da porazgovaramo.

Na naslovnoj stranici moći ćete pratiti raznolike sadržaje koje objavljujem kroz rubriku ‘Vox box’, ali i moj blog posvećen drugačijem gledanju na život te fotografije koje pravim u različitim prilikama i na različitim putovanjima. Dakle, bit će ovo živa prezentacija sa radovima koji su u toku.

Možda će vam biti čudna kovanica ‘medijski producent’. To proizilazi kako iz mog raznolikog iskustva, tako i činjenice da su mediji danas toliko isprepleteni da je multimedija standard. Kada kažem ‘mediji’ mislim na najširi mogući opseg i komunikaciju u totalu.

Iskreno se nadam da će vam biti korisno i da ćete uživati. Za sva ostala pitanja, budite slobodni i javite se.

Asim Bešlija

medijski producent