Kupite e-knjigu ‘Bosna i Hercegovina – alternativno foto putovanje’

Pred vama je jedna unikatna publikacija na engleskom jeziku pod nazivom “Bosnia and Herzegovina – an alternative photo journey” ili “Bosna i Hercegovina – alternativno foto putovanje”. Ova elektronska knjiga razvila se iz jednostavne ideje da se ljudima širom svijeta predstave ljepote naše domovine kroz fotografije koje su napravljene u jednogodišnjem periodu u različitim dijelovima zemlje. Fotografije ne predstavljaju najpoznatije destinacije ili najvrijednije kulturno-historijske spomenike, već fragmente života koje posjetioci BiH u najvećem broju prilika neće moći vidjeti i koji su specifičnost našeg podneblja. Knjiga na skoro 100 stranica donosi zanimljive fotografije i kratke opise situacija u kojima su napravljene u gradovima i na selima. Dakle, ona ne daje uvid u sve ono što možete vidjeti na predstavljenim destinacijama, nego na neki način golica maštu da se malo skrene sa uobičajenih ruta i istraži kakav je život u našoj zemlji.

Kreativni tim 4KA namjerava da od sredstava dobijenih prodajom knjige osigura stipendiju jednom djetetu u potrebi, a ostatak novca uloži u novi medijski projekat koji će generisati nova upošljavanja, nova sredstva i nova slična ulaganja, tj. da novac ponovo vrati zajednici kroz novu vrijednost. 

Za sve zainteresovane, knjigu možete naručiti direktno putem e-maila asim@beslija.ba, platiti putem PayPala uz navedenu e-mail adresu ili žiro računa 1994996034538893. Njena jedinstvena cijena je 5 dolara, 4 eura ili 8 KM.

Hvala unaprijed svima koji se odluče na kupovinu!

AUTHOR: Asim Bešlija